Intracto host sprintroom op Drupal developer Days

De developers bij Intracto zijn fervente aanhangers van het gebruik van open-source in onze verschillende projecten. Als Drupal agency nemen we al jaren onze verantwoordelijkheid in de Drupal community.

Zo organiseerden we in 2014 een codesprintweekend voor de Search API en las je op onze blog een inside view van een code sprint op Drupalcamp Ghent.

Drupal developer Days 2015 - Montpellier

Drupal developerdays sprintroomNaast het grote (en bredere) Drupalcon (lees onze Drupalcon blogposts) is het event Drupal developer days technischer, backend & frontend gericht.

Dit jaar vinden deze Drupal Developer days plaats in Montpellier en vaardigen we ook weer enkele technische Drupal developers af.

Intracto geeft altijd graag iets terug aan de community. Daarom zijn we dit jaar ingegaan op de vraag van de organisatie om dit event mee te ondersteunen. Zo host Intracto in Montpellier een van de sprintrooms.

 

Nood aan Drupal 8 codesprinters

Drupal 8 werkt toe naar de Go Live release. Dat creëert een grote nood aan technische Drupaldevelopers die zich via codesprints verdiepen in de nog openstaande core bugs (backend & frontend) of het aanpassen van de vele contrib modules (rules en searchapi voornamelijk).

Wist je dat de Intractowebsite al enkele maanden op een Drupal 8 release draait? Een uitstekende reden voor onze Drupal developers om zelf bugs te rapporteren en vooral helpen oplossen.

Naar goeie gewoonte mag je ook nu van de Drupal Developer Days in april een verslag verwachten over het event en de verwezenlijkingen in onze sprintroom.

Meer weten? Contacteer ons!