Intracto gecertifieerde Belgische HubSpot partner

De termen/buzz words Inbound marketing en marketing automation weerklinken steeds harder binnen Belgische bedrijven.

De opkomst van ad blockers en de aankomende content blocking in IOS9 zullen voor een verdere transformatie van de huidige online marketing gaan zorgen. Het domweg "roepen" van advertenties is ook online niet meer het juiste middel om klanten/leads/prospects te gaan aanspreken.

Het aanbieden van juiste content via dynamische contentblokken met een bijhorende marketing automation is dan ook een snel opkomende trend.

Op deze manier kan een langetermijn inbound marketing strategie opgestart worden.

stappen_inbound_marketing_strategie

 

Intracto kiest voor HubSpot

Bij Intracto zijn we bedreven in verschillende marketing automation oplossingen. Zo zijn we Copernica en Silverpop partner en daarnaast ook bedreven in het uitwerken van projecten op Marketo, Pardot en Click Dimensions.

Een sterk opkomende speler in het inbound marketing/marketing automation speelveld is echter HubSpot. Het gebruiksvriendelijke all-in-one cloudbased marketingplatform is ideaal geschikt voor de Belgische KMO markt en geeft alle mogelijkheden naar het opzetten van marketing automation.

 

Intracto HubSpot partner certified

Naast de afgelopen en lopende implementaties van Hubspot hebben we bij Intracto werk gemaakt van onze HubSpot certifiëring, waardoor we sinds vandaag HubSpot partner certified zijn.

intracto_hubspot_partner

Heb je interesse in marketing automation of inbound marketing of wil je de mogelijkheden van het all-in-one marketingplatform van HubSpot leren kennen, aarzel dan niet om een Hubspot demo aan te vragen

 

Boek nu een HubSpot-demonstratie

 

Meer weten? Contacteer ons!