Intracto & Snackbytes: sterk in creatieve content

Vandaag verwelkomen we Snackbytes bij Intracto. De overname zorgt voor een stevige injectie aan creativiteit op vlak van content en vormt een mooie toevoeging aan ons getalenteerde team van marketing- en creatiespecialisten.

 Snackbytes staat bekend om zijn professionele en creatieve aanpak van contentmarketing en social media, gedreven door een ploeg van 25 experts in video, copywriting, illustratie en andere gebieden. Snackbytes werkt voor klanten als Quick-Step, McDonald's, Dewaele en Kom Op Tegen Kanker.

 

Een leidende rol in creatieve content, social media en video 

De overname is een bewuste investering in creatieve content, met de nadruk op video. Online video groeit exponentieel, zowel op vlak van consumptie als op vlak van advertising.

We zijn ervan overtuigd dat we daarom ook op dat vlak een leidende rol moeten spelen om onze klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken of zelfs te overtreffen.

 

Van 15 naar 40 contentexperts

Met Snackbytes halen we onder andere 7 extra videoprofessionals in huis, die sterke content leveren voor onder andere TorfsMedia Markt en Recor Home.

 

De creatieve experts van Snackbytes vormen een perfecte aanvulling op het veelzijdige team dat bij ons al jaren garant staat voor kwaliteitsvolle creatieve contentprojecten voor klanten als Kruidvat, Xyladecor, Robert Half en Impact.

 

 

2 landen, 3 locaties, 200 collega's en meer dan 500 klanten

Met de komst van Snackbytes ronden we de kaap van de 200 collega's en voegen we met Antwerpen een derde uitvalsbasis toe, naast Herentals (BE) en 's Hertogenbosch (NL).

Snackbytes blijft in Antwerpen verderwerken onder eigen naam, maar onze klanten kunnen voortaan rekenen op de gebundelde expertises van de hele groep. Zo kunnen we samen verder groeien.

 

videoshoot-recor-1

 

Op zoek naar creatieve content?

Benieuwd hoe we samen brokken kunnen maken met creatieve content? Op zoek naar vernieuwende video, knappe copy of degelijk design?

Contacteer ons en kom er vrijblijvend over praten met onze experts.

Contacteer ons

Meer weten? Contacteer ons!

Pieter Janssens
Pieter Janssens