#gaucbe presentatie: Closing the loop

Jaarlijks organiseren Bloovi en Google de Google Analytics User Conference, de hoogmis voor iedereen die dagdagelijks met de Google Analytics data aan de slag gaat.

Ook ikzelf en onze data analyst Joost waren aanwezig voor het geven van een presentatie met enkele van onze tips & tricks rond "closing the loop".

gaucbe_cookies.jpg

Het marketing technology landschap is steeds uitgebreider aan het worden. bedrijven genereren meer en meer data. Maar dan komt de vraag, van wat doe je met al die data?

Dit was dan ook het centrale thema in onze presentatie, waarbij we context aan de data willen toevoegen. Google Analytics mist namelijk context bij de vele datapoints, die aanwezig zijn. Zo zien we niet welke emotie, intent,... er aanwezig was bij de bezoeker.

 

Onze volledige presentatie over dit onderwerp is ondertussen reeds op onze Slideshare account te vinden. 

Daarnaast hebben we ook 2 belangrijke tips uit onze presentatie tot een blogpost herwerkt:

Wat we bij deze 2 nieuwe "hacks" laten zien is dat je je eigen creativiteit dient los te laten op je eigen online landschap.

Daarnaast wordt het duidelijker, dat je als online marketeer niet meer naast een portie technische skills kan.

 

#GAUCBE in 10 tweets

Onze presentatie was ook short, fast and sharp, dus het verslag van #GAUCBE wil ik beperken tot deze 10 tweets.

 

 

Een leerzaam event om vooral met andere data-geeks weer eens van gedachten te kunnen wisselen en te laten zien waar wij bij Intracto mee bezig zijn.

Heb je opmerkingen of vragen over onze presentatie, laat het dan zeker even weten via @intracto.

Meer weten? Contacteer ons!