ELVEA kiest Intracto als all-round communicatiepartner

Heuglijk nieuws voor de pizza- en pastalovers deze week: ELVEA, dé aanbieder van producten op basis van verse Italiaanse tomaten, heeft Intracto gekozen als all-round communicatiepartner.

Dat betekent dat we het volledige communicatietraject op ons mogen nemen, van strategie tot uitvoering. Kom je ELVEA dus binnenkort tegen op je radio en je tv, dan mag je ook even aan ons denken.

 

blog-elvea

 

Waarom Intracto?

"We zochten een partner die niet alleen ideeën kan uitvoeren, maar ook actief meedenkt en advies geeft over de strategie achter onze communicatie", zeggen Bart Vangramberen (General Manager Division Food) en Christophe Janssens (Head of Marketing) van ELVEA. "Intracto heeft zowel strategisch, conceptueel als uitvoerend de expertise in huis die we zoeken."

 

ELVEA, een feest uit Italië

ELVEA biedt meer dan 40 producten op basis van verse Italiaanse tomaten aan en staat gekend om zijn uitzonderlijke smaak, waarvoor enkele producten al de Superior Taste Award van het International Taste & Quality Institute opgespeld kregen.

 

blog-elvea-gamma

 

Dat hun producten meer zijn dan een basis voor pizza en pasta bewijzen de recepten op hun website. Zin in een lamstajine, groentencrumble of ricottasoufflé met tomaten en peperoni vanavond?

 

Uitbreiding van B2C-portfolio

Voor Intracto is de samenwerking met ELVEA een mooie nieuwe toevoeging aan de B2C-portfolio, dat met onder andere Kruidvat, Manna, Kinepolis, Xyladecor en Primagaz nog andere bekende consumentenmerken telt.

Daarnaast is Intracto een grote speler op de B2B-markt en heeft het ook ervaring met overheidscommunicatie.

 

Communicatiepartner met brede expertise

Ook op zoek naar een communicatiepartner of meer specifiek naar een expert op vlak van strategie, marketing, creatie of development? Kom gerust eens langs!

Contacteer ons

 

Meer weten? Contacteer ons!