Onze blog

We delen onze inzichten en ervaringen over
nieuwe digitale trends en evoluties.

Gij zult propere code schrijven

14 februari 2019 - Door Joeri Timmermans

We zien het als onze plicht om dicht bij studenten te staan. Iedereen heeft er baat bij dat studenten van bij de start een goede begeleiding krijgen. Zowel op school als via externe partijen zoals...

 

Bijna elke website of mobiele applicatie gebruikt Google Analytics om data over gebruikers en de bezochte pagina’s te verzamelen. Met deze 6 tips zorg je dat de kwaliteit van deze data zo hoog...

 

Secret Santa sponsort open source

12 februari 2019 - Door Tom Van Looy

Met het geld dat we elk jaar dankzij affiliate links ophalen met onze Secret Santa Organizer, doen we graag nuttige dingen. Ook dit jaar konden we heel wat mensen blij maken.

 

Offline verkoop boosten met Google Store Visits

06 februari 2019 - Door Eli Ivens

Google Store Visits wordt nu ook uitgerold naar minder grote gebruikers. In deze blog lees je enkele tips om zo de omzet in je winkels op te volgen en je campagnes te optimaliseren. 

 

CASA voelt zich thuis bij Intracto

05 februari 2019 - Door Dieter Van Esch

Een van de fijne nieuwe klanten die we onlangs mochten verwelkomen, is de bekende interieurspecialist CASA. Samen gaan we hen zowel op digitaal vlak als in de winkels verder doen groeien.

 

Antwerpen wordt derde thuisbasis voor Intracto

14 januari 2019 - Door Frederik Meuris

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom opent Intracto een nieuwe campus in Antwerpen, waar we een technologieteam gaan uitbouwen met de focus op PHP, Drupal en Symfony.

 

Makkelijk video streamen met Facebook Live

19 december 2018 - Door Frederik Meuris

Videostreaming met Facebook Live is een uitstekende manier om je publiek op een interactieve manier te bereiken. In deze blogpost vertellen we je hoe je zo'n sessie kan opzetten en analyseren.