<img src="http://www.pdxor02.com/62886.png" style="display:none;">

Dieter Van Esch versterkt Intracto

Shana Houben

Shana Houben 16 februari 2017

Met trots mogen we Dieter Van Esch, voormalig Head of Brands en partner bij RCA Group, onze nieuwe collega noemen. We gaan sterker naar buiten komen over de integratie van Intracto en onze creatieve hub Mosquito, en net dat wordt Dieter zijn stokpaardje.

Blijvend inzetten op digitaal, maar tegelijkertijd nog meer de brug bouwen naar 360-graden communicatie, zonder barrières tussen on- en offline: dat is ons doel. Als Director Creative & Client services neemt Dieter een team van 27 accounts en creatieve geesten onder zijn vleugels. 

Dieter.jpg

 

Het bureau van de toekomst met resultaten als rode draad

Hoewel we onze roots hebben als websitebouwer, evolueerde Intracto al snel naar een full service agentschap met focus op strategie, technologie, marketing en creatie. Na een groei van 35% in 2016 maken we nu resoluut de evolutie naar een sterk strategisch creatief bureau voor zowel nationale als internationale merken.

Even een woord van onze nieuwe collega Dieter: “Marketing en technologie gaan steeds meer hand in hand. Wat je zowel above als below doet, wil je op het einde van de dag voelen in je business. Daarom is het belangrijk stop-&-hold momenten te creëren bij klanten en prospecten, om die vervolgens om te zetten in upscaling of conversies. Met de gecombineerde krachten van Intracto en Mosquito bouwen we verder aan het bureau van de toekomst: meetbare resultaten doorheen alle activiteiten.” 

Creativiteit en technologie hand in hand

Samen met Dieter gaan we verder inzetten op resultaten, een persoonlijke aanpak en strategische kennis. Creativiteit die inhaakt op strategie om tactische diensten zoals marketing en technologie te laten accelereren. Het macroverhaal omzetten naar conversies.

Facebook.jpg

 
7 weken, 7 nieuwe collega's!

Natuurlijk willen we niet enkel Dieter in the spotlight zetten. We hebben sinds begin 2017 maar liefst 7 nieuwe collega's aangeworven die Intracto verder gaan helpen groeien. Zeg hallo tegen Inge Damen (Accountmanager), Stijn Smets (Art director), Maarten Heip (Drupal developer), Ruben Jacobs (Symfony developer)Noortje Kuppens (Digitaal strateeg) en Jens Luyten (Front-end developer).

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk dan snel onze vacaturepagina, want we willen nog verder uitbreiden!


Shana Houben

Geschreven door Shana Houben

Als Marketingcoördinator leidt Shana de interne en externe communicatie van Intracto in goede banen.


Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Maandelijks
  • De nieuwste trends
  • Handige tips
  • Gratis
 

Wil je op de hoogte blijven van onze blogposts, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!